ДАН АКАДЕМИЈЕ ТЕХНИЧКО-ВАСПИТАЧКИХ СТРУКОВНИХ СТУДИЈА

30. маја 2022. са почетком у 12 часова одржан је Дан Академије техничко-васпитачких струковних студија, као и Дан отворених врата. Манифестација је организована у дворишту Академије. Присутнима су се обратили председник Академије, др Срђан Јовковић, руководилац Одсека Ниш, др Зоран Миливојевић, руководилац Одсека Пирот, др Емилија Поповић, руководилац Одсека Врање, др Владимир Поповић, председник Студентске конференције академија струковних студија Србије Војислав Стојановић и градоначелник Пирота Владан Васић.

Догађај је пратио и пригодан уметнички програм у извођењу Хора Музичке академије, а своје музичке тачке извели су и ученици Музичке школе у Нишу.

Најбољим студентима Академије на сва три одсека додељена су признања и дипломе, а захвалнице партнерима из привреде, фирмама са којима су склопљени уговори о дуалном моделу студирања. Осим тога, запосленима на Академији техничко-васпитачких струковних студија додељене су јубилаерне награде.

Након тога уследила је свечана додела диплома и додатака дипломи о завршеном високом образовању и обилазак изложбених штандова Академије са будућим студентима и гостима.