Са великим поносом објављујемо да је сјајан тим на челу са наставницима и сарадницима са студијског програма Индустријско инжењерство на Академији техничко-васпитачких струковних студија Ниш у сарадњи са представницима компанија MING Kovančnica DOO, LMB Soft DOO, Vossloh MIN Skretnice DOO и Resor DOO, један од победничких кандидата програма подршке грантовима од стране Regional Challenge Fund-a.
Други позив за исказивање интересовања је био отворен од 7. марта до 14. априла 2022. године. Примљене су 123 пријаве из земаља Западног Балкана. Након провере подобности и усаглашености на основу унапред дефинисаних критеријума подобности, изабрана су 47 конзорцијума.
У другој фази, екстерни експерти за селекцију су прегледали и оценили пријаве изабраних конзорцијума из прве фазе. На основу скупа критеријума за избор, процењујући концепт, изводљивост, веродостојност и амбицију поднетих предлога пројеката, прихваћено је 27 пријава конзорцијума.
Честитамо свим добитницима и радујемо се реализацији дугогодишње идеје о сарадњи високошколских установа и привреде у циљу заједничког унапређења квалитета високог образовања.

Резултати другог позива REGIONAL CHALLENGE FUND-A…